Продукти | Вміст токсичних елементів | ||||
---|---|---|---|---|---|
Pb мкг/кг | Cd мкг/кг | Hg мкг/кг | As мкг/кг | Al мг/кг |
|
Хліб пшеничний | 102,6 | 11,7 | 2,0 | 44,0 | 42,0 |
Хліб житній | 285,5 | 17,0 | — | — | — |
Макарони | 200,0 | 25,5 | — | — | 105,0 |
Крупи гречані | 330,2 | 62,8 | — | 25,2 | — |
Рис | 85,0 | 27,0 | 7,5 | 14,0 | 16,7 |
Печиво | 149,0 | 7,0 | 1,8 | — | 25,7 |
М'ясо ялове | 288,9 | 56,2 | 7,5 | 63,0 | 30,0 |
М'ясо куряче | 290,0 | 40,0 | — | — | — |
Ковбаси варені, сосиски | 142,0 | 26,7 | 7,9 | 4,3 | 31,2 |
Молоко, кисломолочні продукти | 6,0 | 1,5 | 0,7 | 12,0 | 0,8 |
Сметана | 4,6 | 1,7 | — | — | — |
Сир | 48,0 | 12,7 | — | — | 35,0 |
Молоко згущене | 800,0 | 100,0 | — | — | — |
Яйця курячі | 475,0 | 44,5 | 3,0 | 38,0 | — |
Масло вершкове, маргарини | 31,0 | 8,3 | 1,9 | 5,0 | — |
Риба морська | 83,0 | 43,2 | — | — | 9,5 |
Картопля варена | 85,6 | 17,7 | — | — | 35,0 |
Капуста свіжа | 92,0 | 20,5 | — | — | 36,0 |
Огірки свіжі | 107,5 | 12,8 | — | — | 35,0 |
Помідори | 79,8 | 9,0 | — | — | 20,0 |
Цибуля ріпчаста | 250,0 | 7,5 | — | — | 35,0 |
Буряки столові | 300,0 | 30,0 | — | — | — |
Гриби різні | 62,0 | 62,0 | 10,0 | 70,0 | — |
Ікра кабачкова | 200,0 | 10,5 | — | — | — |
Кава розчинна | 1000,0 | 80,0 | — | — | — |
Чай | 800,0 | 80,0 | — | — | — |